Ruzhuda (tvarohová pomazánka) s pažitkou a medvědím česnekem

V kuchyni vždy otevřeno

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 měkký tvaroh
  • cca 1-2PL mléka nebo smetany ( přidávejte postupně podle hustoty tvarohu )
  • 1 malá cibule nebo jarní cibulka
  • svazek pažitky
  • pár listů medvědího česneku
  • sůl a pepř

Postup

1

Měkký tvaroh spolu s mlékem ( smetanou ) dobře rozmícháme. Přidáme najemno nakrájenou cibulku, pažitku, medvědí česnek a dochutíme solí a pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo nebo si k rozhudě nakrájíme zeleninu na hranolky a nabíráme spolu s ní jako dip

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cukroví máčené v čokoládě – medové rohlíčky

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu

Pečené kaštany

Indický dhál

Rajčatová polévka s mozzarelou a bazalkou

Domácí karamelové Twix tyčinky

Nepečené vánoční kokosové kuličky téměř bez cukru

Bramborové šišky s perníkem a jahodovou pěnou

Zdravý tvarohový koláč s banánem

Pomazánka z tofu a papriky

Bezlepkový chléb

Top seznam potravin bohatých na bílkoviny