Pohanková kaše

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g pohanky
  • 300 ml mléka
  • trochu másla
  • mletá skořice
  • jablka
  • med

Postup

1

Pohanku propláchneme vodou a zalijeme vařicím mlékem v poměru 1 díl pohanky na 2 díly mléka a přikryjeme pokličkou a necháme pohanku „dojít“ (mělo by se mléko "vsáknout" do pohanky). Pohanku nevařím, opravdu změkne sama :).

2

Do kaše zamícháme nakrájené nebo nastrouhané jablíčko, máslo a dochutíme skořicí a medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehounké tyčinky z jogurtového těsta připravené do 30 minut

Video: Jemný karamelový krém s pravou vanilkou

Citronové kokosovo-mandlové kuličky bez cukru

Lehká avokádová pěna s banánem a kakaem

Americké lívance

Slunečnicové uzly

Čočko-bolognese omáčka na těstoviny (vegan)

Jednoduché bramborové placky plněné zeleninou a žampiony

Křehký špenátový quiche s ricottou, vejci a celozrnnou krustou

Pečená kuřecí stehna se zeleninou a slaninou z jednoho pekáče

Zapečená brokolice

Vláčné jablečné řezy se skořicí a karamelovou polevou