Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí

Až budete mít příště chuť na hranolky, udělejte si raději tuhle pečenou bramboru s bylinkami a mořskou solí. V mžiku se po ní zapráší a nebudete se cítit tak provinile, protože použijete minimum tuku. 🙂

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

  1. Brambory omyjte a očistěte.
  2. Krájejte na tenké plátky tak, abyste je měli stále pohromadě, v jednom kuse. Brambory si přendejte na plech.
  3. Smíchejte olej s mořskou solí, pepřem, bylinkami a s česnekem a touto směsí potřete brambory.
  4. Pečte v troubě na 230 °C zhruba 45 až 60 minut v závislosti na velikosti brambor.

 

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

1
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehký salát s restovanou růžičkovou kapustou, rukolou a jogurtovým dresingem

Video: Čedarové mini sopky z brambor a slaniny

Vícezrnná tortila s drožďovou pomazánkou a šmakounem

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Letní salát s avokádem a malinovým dresinkem

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Originální sušenkové kornouty se zmrzlinou

Rychlý tvarohový koláč s mákem, jablky a bez přidaného cukru

Ovocné smoothie

Extra čokoládové řezy s vysokým krémem a polevou

Rebarborový džem

Red velvet cake