Ovesná kaše s jablky, ořechy a skořicí

Karolína

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ovesné vločky jsou skvělým zdrojem vlákniny a pomalu se uvolňujících sacharidů, což ti dodá energii na celé dopoledne. Jablka jsou bohatá na vitamín C a antioxidanty a skořice podpoří trávení i prohřátí těla. Ovesná kaše je tak skvělou volbou pro podzimní snídani.

Ingredience

  • 1 šálek ovesných vloček
  • 1 šálek mléka nebo rostlinného nápoje
  • 1 nastrouhané jablko
  • špetka skořice
  • hrst vlašských ořechů
  • med dle chuti

Postup

1

Vločky povař v mléce nebo rostlinném nápoji asi 5 minut, než získají krémovou konzistenci.

2

Přidej nastrouhané jablko, skořici a promíchej. Servíruj s nasekanými ořechy a případně doslaď medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mandlový dezert s amarettem a olivovým olejem

Losos so slnečnicovými semiač. a s paradajkovým pyré

Zákusek s krupicí a šlehačkou bez pečení

Grilované brambory

Sýr haloumi s ořechovým pestem a dýňovo-čočkovým pyré

Křupavé šunkové spirálky se sýrem

Intenzivně čokoládové kostky s ořechy

Tymiánové výpečky s dušenou cuketou

Video: Zdravá verze kuřecího Katsu curry s květákovou rýží

Pomazánka z pečené červené řepy, s řeřichou a citrónovou šťávou

Zahřívací dýňová polévka

Domácí jablečný džem se skořicí hotový za chvíli