Jablečný chléb s rumovými brusinkami

Jablečný chlebík si obvykle dávám k snídani namazaný arašídovým máslem a marmeládou. Moc dobrý je ale i samotný :) Dobrou chuť...

Janny's Gluten Free Bakery

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 jablka
  • 2 vejce
  • 1 lžíce medu
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 200 g samokypřící bezlepkové mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 lžičky jedlé sody
  • lžíce skořice
  • špetka soli
  • hrst sušených brusinek namočených v rumu
  • hrst nasekaných vlašských ořechů

Postup

1

Jablka nastrouháme na hrubo, přidáme k nim vejce, med, jogurt, olej a brusinky i s rumem ve kterém se máčely, vše promícháme.

2

Přimícháme mouku smíchanou se sodou, práškem do pečiva, solí, skořicí a ořechy, promícháme.

3

Těstem naplníme vymazanou formu a pečeme na 170° asi 40 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí rýmovníkový sirup

Čokoládový dort s mascarpone

Fit hrnečkový koláč

Tvaroho-makový koláč bez mouky

Masopustní staročeské koblihy

Ostružinový pohár alla tiramisu

Hroznové smoothie s lněným olejem

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Pečené cuketové kuličky s česnekem a rajčatovou omáčkou

Video: Super rychlé těstoviny s kuřecím masem, bazalkovým pestem a cherry rajčaty

Květáková polévka

Recept na domácí milky way – zdravější i chutnější