Ostružinový dezert

Ostružiny sice na zahradě nenajdeme, ale v mrazáku jich máme plno a dokonce se dají stále sehnat ve větších obchodních řetězcích čerstvé.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrst ostružin
  • 2 lžíce cukru
  • 0.5 dcl vody
  • 1,5 želatiny

Postup

1

Ostružiny s vodou a cukrem svaříme do úplného změknutí (cca 10 minut).

2

Po sejmutí z ohně vložíme naboptnalé plátky želatiny a rozmícháme. Pokud chceme vytvořit šikmý efekt, sklenici si položíme například na prázdné plato vajíček a opatrně vléváme ostružiny.

3

Po zatuhnutí doplníme oslazenou zakysanou smetanou

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Losos s květákovou kaší

Slunečnicový koláč s mrkví a tvarohem

Karamelizovaný koláč naruby „Piña Colada“

Sýrové sušenky

Domácí mléčná rýže s rozinkami a vanilkou

Video: Lahodné vanilkové Crème brûlée

Recept na lehké sýrovo-česnekové croissanty za 30 minut

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Lahodný veganský falafel

Krůtí kuličky

Špízy z mletého masa

Jemná celerová pomazánka s česnekem hotová za chvíli