Postup přípravy dortu
- Vyberte si recept na oblíbený dort. Doporučujeme: Red Velvet Cake nebo Čokoládovou bombu
- Upečeme dva korpusy. Jeden ve tvaru kruhu, druhý ve tvaru čtverce.
- Korpus ve tvaru kruhu rozkrojíme napůl, abychom získali dva polokruhy.
- Oba polokruhy umístíme ke dvou sousedním hranám čtvercového korpusu tak, aby vznikl tvar srdce.
- Všechny části korpusu začistíme nožem tak, aby byly strany ostré, a dobře k sobě pasovaly.
- Poté stačí spojit a potřít krémem. Pokud jsou korpusy vysoké, je vhodné je horizontálně rozkrojit a naplnit krémem.
Dva ideální recepty na dorty k tomuto návodu:
Tip č. 1: Red Velvet Cake
Tento dort je prostě impozatní. Jeho korpus je navíc nádherně vlhký. Bělostný krém chutí připomíná smetanového Pribináčka a korpus má krásně plnou čokoládovou chuť. Ideální pro zamilované.
Recept zde
Tip č. 2: Čokoládová bomba
Plná chuť čokolády, vlhký korpus a jemný krém. Takový je tento dort, kterému se přezdívá „Čokoládová bomba“
Recept zde