Mrkvová sekaná

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 800 g mrkve
  • 200 g ovesných vloček
  • 4 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 4 vejce
  • 1 hlavička česneku
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička pepře
  • 2 lžičky majoránky
  • 1 lžička soli

Postup

1

Polovinu mrkve uvaříme v páře doměkka a nastrouháme na hrubo.
Druhou polovinu necháme syrovou a nastrouháme na jemno.

2

Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji necháme zezlátnout.

3

Ovesné vločky rozmixujeme.

4

Všechny připravené suroviny smícháme a dáme péct ve formě na biskupský chlebíček (použila jsem menší, silikonovou) do trouby vyhřáté na 200 stupňů cca 45 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegetariánské burgery z quinoi a červené řepy

Vláčné kakaové řezy s čokoládovo-oříškovým krémem

Carpaccio di bresaola

Zapékaný květák se slaninou, sýrem a jarní cibulkou

Čokoládové kostky s mořskou solí ze 4 ingrediencí

Delikátní Brownies plněné karamelem

Bleskurychlá zeleninová pánev s lahůdkovým droždím

Makové palačinky s papayou, mangem a banánem

Nejlepší marináda na maso

To pravé osvěžení – studená polévka gazpacho

Bulky

Grilované broskve s levandulí a mátou