Maracuja sorbet s vodkou

Na zmrzlinu podle někoho možná není to pravé období ale podle mě je na dobrou zmrzlinu vhodné období vždycky :-)

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 maracui
  • 2 lžíce cukrového rozvaru
  • 2 lžíce vody
  • malý panák vodky

Postup

1

Vše smícháme a vložíme do misky vhodné do mrazáku, během mrznutí několikrát promícháme. Vodka ( nebo jiný alkohol) má v sorberech úžasnou funkci a to tu že Vám nikdy zmrzlina neztuhne na kámen ale zůstane Vám i po delší dobu krásně vláčná a tak akorát na lžičku . Mňaaaaam

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Grilovaný hermelín aneb studentská klasika

Polévka z dýně hokaido a celeru

Avokádová pomazánka s restovanou červenou cibulí a sýrem feta do 15 minut

Video: Overnight oats – 6 variant ovesných kaších připravených přes noc

Zamilovaná brownies s vanilkovým krémem

VIDEORECEPT: Toast z pánve

Vláčný koláč s čokoládovou náplní a arašídy

Zdravý & snadný nepečený mrkvový dort z mixéru

Mrkvovo cuketové placičky se semínky

Penne s lososem a smetanou

Pečená kořenová zelenina

Domácí zmrzlina jen ze 2 ingrediencí