Ve velké pánvi (ideálně ve woku) rozehřejte řepkový olej a přisypte jarní cibulku. Zlehka ji orestujte a přidejte kari pastu. Obojí opékejte tak dlouho, dokud se pasta pořádně nerozvoní a cibulka lehce nezezlátne.
V tu chvíli přidejte kuřecí maso. To opečte ze všech stran, aby se zatáhlo.
Do pánve přilijte celé kokosové mléko a ochuťte rybí omáčkou. Vše duste cca 10 minut, maso změkne a kokosové mléko se zredukuje (chcete-li kari hustší, dobu dušení prodlužte).
Pak přimíchejte hrášek a fazolky a nechte už jen krátce prohřát, bohatě postačí 5 minut. Před podáváním ještě popřípadě dochuťte rybí omáčkou (bude-li to potřeba), posypte koriandrem a pokapejte pár kapičkami limetové šťávy. Já si kari ráda dávám s rýží, ale rýžovými nudlemi nic nezkazíte.
Dobrou chuť!