Těsto
Krém
Želatina
Formu o velikosti 38×30 cm vymažte olejem a vysypejte hrubou moukou.
Troubu vyhřejte na 180 °C.
Vyšlehejte 4 bílky do tuhého sněhu. V druhé míse smíchejte žloutky s cukrem do pěny, přilijte tekuté ingredience, mouku a nakonec ručně vmíchejte sníh z bílků.
Těsto vlijte do připraveného plechu a pečte “dorůžova”. Jestli je těsto upečené zjistěte pomocí špejle zapíchnuté doprostřed korpusu.
Na krém nalijte mléko do rendlíku, přidejte cukr, zěmklé máslo, pudink a vařte do zhoustnutí. Do ještě horkého pudinku vmíchejte jeden tvaroh a krém ihned natřete na korpus.
Krém ozdobte jahodami nakrájenými na plátky a zalijte připravenou želatinou. (Želatinu jednu minutu povařte a poté nalijte na jahody).
Připravený dezert uložte na chladné místo nebo do lednice a nechte trochu uležet.