Postup
Krok 1 Začneme tím, že si na jemno nasekáme sušenky a čokoládu.
Krok 2 Do velké mísy dáme žloutky a cukr, které mícháme, dokud nám nevznikne nadýchaná pěna.
Krok 3 Nyní přidáme kakaový prášek a vše opět důkladně promícháme.
Krok 4 V tomto kroku přidáme nasekané čokoládové lupínky společně s mlékem. Na první pohled se vám může zdát, že je těsto příliš suché, nevěšte však hlavu, další krok to vyřeší.
Krok 5 Nyní přidáme sušenky společně s oslazenou kávou a Marsalou. Vše důkladně promícháme. Mícháme, dokud nám nevznikne celistvé, pevné těsto.
Krok 6 Nyní hmotu přeneseme na pergamenový papír o rozměrech 40cm x 40cm a vytvoříme tvar válečku. Ten necháme zabalený v pergamenovém papíře.
Krok 7 Nyní dáme do lednice a necháme tuhnout po dobu minimálně 12 hodin. Před podáváním můžeme roládu obalit nasekanými lískovými oříšky. Dobrou chuť!