Grilované broskve s levandulí a mátou

Můj chorvatský recept co dům a zahrada dala.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 broskve
  • 2 květy bílé levandule
  • 2 lžíce medu
  • máta
  • zakysaná smetana

Postup

1

Na rozpálenou pánev vložíme broskve které jsme si předtím nakrájeli na čtvrtiny a zbavili pecky. Zprudka orestujeme, přidáme med a levanduli.

2

Broskve stáhneme z ohně a vložíme do misky ve které budeme servírovat. Přidáme pár lístků máty a podáváme. Doporučuji k broskvím podávat mističku zakysané smetany nebo bílého jogurtu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Letní okurkovo-melounové smoothie s mátou

Osvěžující salát s jablkem, brusinkami a mandlemi

Domácí pomerančová marmeláda ze 3 surovin

Vláčná ovocná buchta

Sváteční husa na jablkách

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Gnocchi s pečenou dýní, špenátem a bylinkami

Švarcvaldský dort

Pomerančové muffiny

Vegmezán – Veganský parmezán

Rychlé ovesné sušenky ze 4 ingrediencí