Jednoduchý vrstvený jablečný koláč se skořicí
Jednodušší už to snad ani nebude :). Vyzkoušejte rychlý jablečný koláč, který zvládne opravdu každý. Recept nevyžaduje žádné speciální kuchařské dovednosti a výsledný moučník je opravdu lahodný.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- hrnek krupice
- hrnek hladké mouky
- 1/2 hrnku cukru (pokud máte jablka velmi sladká, můžete úplně vynechat)
- balení prášku do pečiva
- balení vanilkového cukru
- jablka, zbavená jadřince a nastrouhaná
- skořice dle chuti
- olej na vymazání formy
- strouhané máslo dle potřeby
Postup
1
Promíchejte všechny suché přísady ve velké míse.


2
Formu vymažte lehce olejem a můžete vysypat moukou.


3
Nasypte na dno tolik moučné směsi, aby nebylo vidět dno.


4
Na mouku nasypejte štědré množství strouhaných jablek.


5
Dále opět přidejte moučnou směs, dokud nebudou jablka vidět. Opakujte, dokud nevypotřebujete všechna jablka a moučnou směs.


6
Nakonec nastrouhejte na řezy máslo po celém povrchu zákusku.


7
Pečte v předehřáté troubě na 200 °C přibližně 40 minut nebo dozlatova.


{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}