Zapečená bramborová kaše

Jak využít zbylou bramborovou kaši.

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g bramborové kaše
  • 1 vejce
  • 2 plátky šunky
  • 25 g nivy
  • 50 g vařené brokolice

Postup

1

Do zapékací misky rozložíme šunku tak, aby pokryla dno.

2

Na šunku navrstvíme bramborovou kaši a do středu uděláme důlek, do důlku rozklepneme vejce.

3

Po obvodu misky rozložíme růžičky vařené brokolice a navrch rozdrobíme nivu, zapékáme v troubě, až bude vajíčko ztuhlé a niva rozpuštěná

Poznámka

Pokrm není nutné solit, protože kaše, šunka a niva jsou slané dostatečně. Podáváme s čerstvým hlávkovým salátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Guláš z hlívy

Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou

Kokosové bonbóny s lucumou

Video: Ratatouille lodičky plné zdravé zeleniny

Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany

Cuketové placičky se sýrem a bazalkou

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

Dietní tiramisu za 10 minut pro fitness nadšence

Dort „gumoví medvídci v čokoládové extázi“

Caldo verde

Robi burgery v žitné bulce

Pražma s citrony a hráškovým pyré