Grilovaná zelenina s hermelínem a tofu

Teplá večeře na sychravé večery :)

Jarka Míčková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení bylinkového tofu
  • půlka malého lilku
  • 4 brambory
  • 6 žampionů
  • malé balení hermelínu
  • sůl
  • pepř
  • mletý rozmarýn
  • česnek
  • olivový olej
  • bazalka

Postup

1

Brambory a lilek omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Stejně tak i tofu. Žampióny očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Dáme do pekáčku, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a česnek a zakápneme olivovým olejem. Promícháme, přilijeme trošku vody ať se nám zelenina nepřipeče a dáme péct do trouby dokud brambory nezměknou.

2

Nakonec poklademe plátky hermelínu, posypeme bazalkou a dáme ještě na chvilku pod gril :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí játrová paštika

Přepuštěné máslo – ghí

Tvarohovo-maková buchta

Nadýchaný kakaový korpus bez vajec

Špenátový koláč se slunečnicovými semínky

Pájovi masové koule

Zapečené brambory s tvarůžky

Zeleninový bulgur s tuňákem a olivami

Jemná polévka s kuřecím masem a zeleninovými nudličkami

Video: Americká ‚Deep dish‘ pizza

Video: Snadné a rychlé sýrové muffiny ideální na svačinu

Plněné taštičky