Expresní večeře: Těstoviny s avokádovou omáčkou

Rychleji hotové jídlo snad ani neexistuje. Pouze uvaříte těstoviny a mixér za vás vykouzlí jemnou avokádovou omáčku, která obsahuje dobroty, jako jsou vlašské ořechy nebo třeba bazalka. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g špaget
  • 1 stroužek česneku
  • 1 zralé avokádo, oloupané a vypeckované
  • 1 hrnek čerstvého špenátu (nebo rozmrzlého a zbaveného vody)
  • ½ hrnku pekanových nebo vlašských ořechů
  • ¼ hrnku bazalky
  • 1 lžíce čerstvé citrónové šťávy
  • ¾ hrnku vody
  • špetka soli a pepře

Postup

1

Uvařte špagety dle instrukcí na sáčku.

2

Mezitím smíchejte ostatní ingredience a dejte do mixéru. Mixujte do husté omáčky. Postupně přilévejte vodu, dokud nevznikne hustota, kterou chcete.

3

Promíchejte uvařené těstoviny s omáčkou a ihned servírujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sovičkový čoko dortík

Osvěžující letní salát s rýží a mátou

Quiche s křupavou batátovou krustou a sýrovo – špenátovou náplní

Podzimní dýňové cupcakes bez cukru a lepku

Špagety se sušenými rajčaty, černými olivami a bazalkou

Horký grog mango { božkov }

Jednoduché křehké máslové sušenky s vanilkou + videorecept

Čokoládový koláč s křupavou krustou a jahodami

Těstoviny s kuřecími kousky, parmazánem a petrželkou

Mac and cheese

Vaječný likér s pravou vanilkou

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní