- Čas přípravy: 40 minut (bez chlazení v mezifázích receptu)
- Porce: 12 ks
Těsto
Krém
Vložte plechovku s kokosovým mlékem na noc do lednice. Takto se smetana oddělí od mléka. Oddělenou smetanu ráno sesbírejte a dejte do mísy bokem.
V jiné míse smíchejte namleté mandle, raw kakao, strouhaný kokos, javorový sirup a kokosový olej. Promíchejte do spojitého těsta.
Na pracovní plochu rozložte pečící papír a vyválejte na něm těsto do silnější placky.
Z těsta vykrajujte menší kolečka, z této várky by jich mělo být okolo 24 kusů.
Poté vložte kolečka do mrazáku, aby dostatečně ztuhla. Mezitím si připravte krém.
V misce smíchejte vanilku, kokosovou smetanu a javorový sirup. Vyšlehejte pomocí šlehače dotuha.
Slepujte vždy dvě kolečka k sobě trochou kokosové náplně. Hotové sušenky dejte ještě na půl hodiny do mrazáku. Skladujte v lednici, popř. v mrazáku.