Domácí müsli

Tento recept je mnohem zdravější než většina müsli z obchodu a navíc, můžete si tam přidat, co jen chcete.

Tali

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g sekaných oříšků
  • 500 g ovesných vloček
  • 300 g sušeného nakrajeného ovoce
  • 3 lžíce slunečnicového oleje
  • med dle uvážení

Postup

1

Vše smícháme dohromady, med nám pomáhá mít müsli hezky spojené. Pokud se rozhodnete přidat například i čokoládu, pozor na přepálení v troubě.

2

Pečeme 150–170 °C 20–30 minut. Během té doby promícháváme. Když dopečeme, počkáme na vychladnutí a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bezlepkové tvarohové vdolky

Video: Zdravé kadeřávkové chipsy bez výčitek, zato plné minerálů a vitamínů

Celozrnné tousty s jednoduchou mrkvovou pomazánkou

Bylinkové carpaccio

Delikátní domácí karamel hotový za 10 minut

Plněné bramborové knedlíky bez masa

Yoğurtlu patlıcan – lilek v jogurtu

Náhrada pečiva: Fitness recept na tvarohové pečivo bez mouky

Video: Třešňový mramorový raw cheesecake z krémového kešu mléka

Cuketové dortíčky s marmeládou

Celozrnné gnocchi dvou barev

Pizza s těstem z kuřecího masa