Krém
Listové těsto rozválejte do tenka a rozdělte na proužky o tloušťce přibližně 2 cm, které poté ještě překrojte příčně na půl. Uvařte pudink společně s mlékem a 4 lžícemi cukru a nechte jej vychladnout.
Jednotlivé proužky těsta namotávejte na formu částečně přes sebe, na konci dobře přitlačte konec.
Plech vyložte pečícím papírem a naskládejte na něj připravené formy. Rozšlehejte vejce se lžící vody a lehce potřete každou trubičku. Pečte v předehřáté troubě na 200 °C přibližně 15 minut nebo dozlatova.
Vyndejte trubičky z formy a ihned sundejte z forem. Poté je nechte vychladnout. Krémový sýr rozšlehejte s moučkovým a vanilkovým cukrem. Přidejte vychladlý pudink a dobře promíchejte. Vyšlehejte smetanu a vmíchejte ji do vanilkové směsi. Krémem naplňte cukrářský sáček a naplňte trubičky.
Posypte kremrole trochou moučkového cukru, chcete-li a nechte je přes noc v lednici. Druhý den podávejte.