Domácí “lučina“

komu by vadili kousky avokáda, prožeňte ho tyčákem.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký (500g) bílý jogurt holandského typu
  • 1 zakysaná smeta (lze i bez ní, ale dá tomu takovou jemnější konzistenci)

Postup

1

Nachystáme si mísu, cedník a nějaké plátýnko - používám látkovou plenu.

2

Do pleny dáme celý jogurt. (pokud dáváme i zakysanku, tak smíchaný s ní)

3

Nahoře utáhneme a zatočíme, dáme do lednice na minimálně 12 hodin vykapat. (klidně i 24 hodin)

4

Po vykapání můžete jíst buď jen tak nebo dochutit jak je libo. Tipy na servírování naleznete níže. V uzavřené nádobě skladujeme v lednici max 3 dny.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Těstoviny s pečeným chřestem, sušenými rajčaty a pestem

Mug cake

Vepřové na houbách

Želatinové bonbónky

Řezy z odpalovaného těsta s vanilkovým pudinkem, mascarpone krémem a broskvemi

Plněné cukety

Božské čokoládové řezy s banány, nejen pro sportovce

Špaldové palačinky s mozzarelou a bazalkovým pestem

Krevetové krekry

Křehké podmáslové sušenky s medem bez rafinovaného cukru

Guláš z hlívy ústřičný a krémových žampiónů

Bramborové knedlíky se švestkami a mákem