Cizrnová polévka

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 větší mrkev
  • čtvrtka celeru
  • 100g cizrny
  • zelená nať (petrželka, pažitka, celerová, cibulová… co máte zrovna doma)
  • sůl, čerstvě mletý pepř, čerstvě mleté chilli, garam masala

Postup

1

Předem namočenou cizrnu uvaříme do měkka.

2

Cibuli s česnekem nakrájíme na hrubo. Mrkev s celerem nakrájíme na větší kusy.

3

V hrnci zahřejeme olej a krátce na něj orestujeme cibuli s česnekem, až se rozvoní. Přidáme mrkev s celerem a zalijeme horkou vodou. Osolíme, okořeníme pepřem a chilli a společně vaříme.

4

Když je zelenina měkká, přidáme cizrnu a rozmixujeme do hladka. Přidáme špetku garam masaly a případně dochutíme ostatním kořením.

5

Servírujeme posypané nasekanou natí.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečený cheesecake s broskvemi a kokosem

Svěží palačinky s ovocem

Jogurtovo-tvarohový dortík s Milkou

Cheessecake s lesním ovocem

Rychlé domácí mandlové mléko :-)

Video: Originální japonský burger z rýžového bochánku a smaženého kuřecího masa

Netradiční bramborový salát s cizrnou, mandlemi a rozinkami

Zeleninová musaka

Dýňové lívanečky se zakysanou smetanou, javorovým sirupem a ořechy

Hovězí gulášek

Dýňový cheesecake s karamelizovanými kousky hrušek

Karnevalové italské castagnole