Postup
- Sušenky vložte do uzavíratelného sáčku a nadrťte na jemno.
- Ve větší míse smíchejte nadrcené sušenky, moučkový cukr, sůl a rozpuštěné máslo. Dobře promíchejte a vysypte na dno formy o velikosti 22 x 22 cm. Dobře natlačte na dno a vložte formu na 10 minut do mrazáku.
- V misce rozšlehejte krémový sýr s moučkovým cukrem a vanilkou dohladka. Směs rozprostřete na sušenkový základ a opět vložte do mrazáku, tentokrát na hodinu.
- Poté vyklopte cheesecake na prkno a nakrájejte jej na malé kostičky. Rozpusťte nad parou nebo v mikrovlnné troubě čokoládu a kostičky v ní obalujte. Skládejte je na plech vyložený pečícím papírem a poté vložte do mrazáku na 15 minut.
Videorecept