Bezlepkové ředkvičkové fit placičky

Nejraději mám ředkvičky syrové. Ale když je jich plný skleník, po týdnu konzumace už dostane člověk chuť na něco jiného. A tak vznikly bezlepkové ředkvičkové placičky.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g ředkviček
  • 250 g cibule
  • 250 g tvarohu
  • 4 vejce
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 1 vrchovatá lžíce mletého kmínu
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky soli
  • případně olej na potření pečícího papíru

Postup

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a ředkvičky nastrouháme, nebo nasekáme v sekáčku. Na lžíci přepuštěného másla zpěníme cibuli a po chvilce přidáme ředkvičky.
2
Chvilku smažíme, potom zasypeme lžící mletého kmínu a společně necháme na pánvi zlátnout ještě asi 5 minut.
3
Ponorným mixérem smícháme tvaroh a vejce, osolíme, opepříme a přidáme zeleninu z pánve.
4
Připravíme si dva plechy s pečicím papírem, který potřeme olejem (můžeme péct i nasucho, jen potom nebudou placičky tak zlaté) a lžící uděláme na každý plech 8 hromádek.
5
Oba plechy dáme do trouby a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 20–25 minut, v polovině pečení placičky otočíme a vyměníme horní plech za spodní.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Chřestové řezy z listového těsta

Nepečené Brownies z datlí bez přidaného cukru

Jednoduchá hrachová polévka

Osvěžující jogurtovo-jahodový koláč z křehkého těsta

Cibulový koláč s nivou

Teplý brokolicovy salát

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

Muffiny s podzimním džemem

Nepečené čoko řezy s ovesnými vločkami za 30 minut

Domácí želé bonbóny z ovocné šťávy a bez přidaného cukru

Finský borůvkový koláč Mustikkapiirakka

Jednoduchá kuřecí paštika