Játrová omáčka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 10ks cibule
  • 1kg jater
  • Sůl
  • Pepř
  • Majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • Mouka hladká
  • Olej

Postup

1

Cibulku najemno nakrájíme a na oleji dozlatova osmahneme.
Přidáme na kostičky nakrájená játra,osolíme,opepříme,přidáme na kostičky nakrájený česnek a zalijeme vroucí vodou.

2

Po 15min si rozkvrdláme ve vodě mouku a zahustíme, necháme provařit, dochutíme solí a majoránku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bún chả – grilovaný vietnamský bůček

Mangovo-ananasové smoothie s kokosovým mlékem

Výborná velikonoční nádivka nejen na Velikonoce

Snadná a rychlá mexická quinoa z jedné pánve

Jednoduchá hrachová polévka

Křehounké tyčinky z jogurtového těsta připravené do 30 minut

Domácí pizza bez droždí

Video: Originální japonský burger z rýžového bochánku a smaženého kuřecího masa

Osvěžující mangová panna cotta

Mrkvový dort s tříbarevným krémem a medvídky Pedro Tutti Frutti

Zeleninový vývar s nudlemi po asijsku

Křupavé gnocchi a la caprese