Játrová omáčka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 10ks cibule
  • 1kg jater
  • Sůl
  • Pepř
  • Majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • Mouka hladká
  • Olej

Postup

1

Cibulku najemno nakrájíme a na oleji dozlatova osmahneme.
Přidáme na kostičky nakrájená játra,osolíme,opepříme,přidáme na kostičky nakrájený česnek a zalijeme vroucí vodou.

2

Po 15min si rozkvrdláme ve vodě mouku a zahustíme, necháme provařit, dochutíme solí a majoránku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Briam – zelenina pečená na grécky spósob

Salát z quinoy, rajčat a rukoly

Japchae – korejské nudle se zeleninou, houbami a masem

Domáca pizza

Vyzkoušený recept na jednoduchý domácí jogurt pro zdraví

Citronový dort

Fitness kinder řezy

Špenátový krém s parmazánem

Nepečené čokoládové pohárky plné kávového krému

Narozeninová Pavlova

Tvarohové koláčky s třešněmi

Těstoviny s hlívou, špenátem a parmazanem