Játrová omáčka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 10ks cibule
  • 1kg jater
  • Sůl
  • Pepř
  • Majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • Mouka hladká
  • Olej

Postup

1

Cibulku najemno nakrájíme a na oleji dozlatova osmahneme.
Přidáme na kostičky nakrájená játra,osolíme,opepříme,přidáme na kostičky nakrájený česnek a zalijeme vroucí vodou.

2

Po 15min si rozkvrdláme ve vodě mouku a zahustíme, necháme provařit, dochutíme solí a majoránku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krásné ořechové vánoční cukroví „Sněhové koule“

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Jednoduché nepečené malinové řezy s poctivou vrstvou kakaa

Letní koktejl s čerstvými malinami

Vepřová panenka s pečenými batáty a brokolicí

Pikantní vepřová směs s rýžovými nudlemi

Krémová bramborová polévka s pažitkou a smetanou

Mrkvový koláč

Pyré z červené řepy

„Malinové nebe“ – Nepečené malinové řezy s pudinkem

Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta

Čokoládová pěna s višněmi

Video: Kokosové makronky s krémem z bílé čokolády