Mrkvové müsli tyčinky s pomerančem

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na 32 ks budeme potřebovat:

  • 350 g jemných vloček
  • 100 g mrkve
  • 80 g másla
  • 50 g rozinek
  • 50 g slunečnicových semínek
  • 20 g lnu
  • 20 g špaldové mouky
  • 3 lžičky skořice
  • šťáva ze 2 velkých pomerančů
  • špetka soli

Postup

1

V míse smísíme vločky se semínky, rozinkami, moukou, solí, skořicí. Přidáme rozpuštěné máslo, šťávu z pomerančů včetně dřeně a najemno nastrouhanou mrkev. Vařečkou důkladně promícháme.

2

Na plech rozprostřeme pečící papír a směs na něj vykropíme. Lžící uhladíme po celé ploše plechu placku, tlustou asi 1 cm, a upěchujeme i okraje.

3

Upečeme v troubě vyhřáté na 160 st. cca 20 minut.

4

Placku necháme mírně zchladnout a poté rozkrájíme kolečkem na pizzu na tyčinky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čokoládový dort s mascarpone

Smažené kuře

Meduňka – jak ji sklízet a skladovat + 5 domácích receptů

Krémová polévka z dýně a tuřínu, se šalvějovými květy

Vymazlený domácí kečup s 5 druhy koření

Mrkvové šátečky s povidly

Video: Raw rajčatová omáčka z řepy servírovaná s cuketovými špagetami

Marinované tofu se zelím a lokši

Mini pavlovy s jemným krémem a malinovou polevou

Letní salát s krevetami, fenyklem a granátovým jablkem

Celozrnné špaldové bagetky

Citrónovo – borůvkový dort s andělsky lehkým krémem