Křupavé bezlepkové sušenky s chia semínky

Křupavé čokoládové sušenky, které mají hned několik výhod. I když neobsahují skoro žádný cukr, jsou sladké, dále bezlepkové a díky použitým ingrediencím také plné bílkovin a vlákniny. Skvěle poslouží jako zdravější alternativa sušenek pro děti i dospělé.
  • Čas přípravy: 20 minut
  • Porcí: 12 ks

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g arašídového másla
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 1 lžíce chia semínek
  • 1 velké vejce
  • 1 lžíce javorového sirupu

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Plech vyložte pečícím papírem.

2

Všechny ingredience vložte do mísy a smíchejte v hladké těsto.

3

Rozdělte těsto na 12 větší koulí, které rozmístěte na plech a poté zplácněte vidličkou.

4

Pečte přibližně 10 minut, poté vyndejte a nechte zchladnout. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rybí kuličky s rukolovým salátem s granátovým jablkem

Chia puding bez vaření!

Video: Skvostný domácí chléb s karamelizovanou cibulkou

Jemně pikantní domácí kečup ke grilování

Ricciarelli – křehké mandlové cukroví bez lepku

Opékaný květák s parmazánem a petrželkou

Recept na domácí bezový sirup

Malinový dort z ricotty

Vláčná jablečná roláda s cukrovou polevou a ořechy

Snadná čokoládová „kůra“ s kokosem a makadamiovými ořechy

Chia puddink s vločkami a acai

Koriandrová polévka