Krémový avokádový dresing k masu i zelenině

Jednoduchý, ovšem chuťově nepřekonatelný avokádový dresing, kterého se nebudete moct nabažit. Základem jsou zralá avokáda, která doplníte pikantností česneku a jemnou kyselostí limetky. Skvěle se hodí k masu, kouskům zeleniny či bramborovým jídlům.
  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 8-10

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 zralá avokáda, zbavená pecek a oloupaná
  • 1 hrnek podmáslí
  • 1/4 hrnku majonézy
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 1/4 hrnku bílého vinného octa
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky mletého pepře
  • 1 stroužek česneku, nakrájený na kousky
  • šťáva z půl limetky
  • 1/4 hrnku petržele, nasekané
  • 2 lžíce pažitky, nasekané

Postup

1

Vložte obě avokáda, podmáslí, majonézu, zakysanou smetanu, ocet, sůl, pepř, česnek a šťávu z limetky do mixéru a mixujte dohladka.

2

Nalijte do mísy, přisypte bylinky a dobře promíchejte.

3

Přelijte do sklenice, ve které chcete dresing skladovat, dobře zavřete a uložte do lednice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Losos v rajčatové omáčce

Bezlepkové muffiny s pomerančem, brusinkami a ořechy

Květákové pickles

Rychlý kuskus s cuketou

Americké lívance

Domácí křupavé bagety s dýňovými a slunečnicovými semínky

Hráškové risotto s uzeným lososem

Citrónový krém (lemon curd)

Video: Skořicové Chimichangy s jahodovou cheesecake náplní za pár minut

Závitky se seitanem a hlívou ústřičnou

Levandulové sušenky

Rychlý dort s kokosovým korpusem a náplní z hořké čokolády a smetany