Vanilkovo – karamelové lasagne pro odvážné

Kalorická bomba -tou tento recept bezesporu je. Přiznejme si ale, že občas něco takového potřebuje na nervy a stres každý. Příprava je velmi jednoduchá, v zásadě jde o vrstvení a chlazení.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • máslové sušenky (např. Bebe nebo Club Bebe) (množství podle toho, kolik chcete dělat vrstev)
  • cookies nebo jiné čokoládové sušenky (množství podle toho, kolik chcete dělat vrstev)
  • 680 g ušlehané šlehačky
  • 1 sklenice karamelové omáčky
  • 100 g uvařeného vychladlého vanilkového pudinku
  • 1/2 hrnku drcených müsli nebo čokoládových tyčinek

Postup

1

Nachystejte si mísu nebo zapékací formu o rozměrech cca 20 x 20 cm.

2

Dno mísy vyložte máslovými sušenkami. Na sušenky rozetřete uvařený vychlazený pudink, na něj ušlehanou šlehačku a karamel. Karamelovou vrstvu posypejte drcenými nebo nasekanými tyčinkami.

3

Na další vrstvení použijte cookies, pudink, šlehačku a karamel.

4

Opakujte pokládání vrstev, dokud nenaplníte celou mísu.

5

Na vršek dejte vrstvu karamelu a dejte ztuhnout do lednice. Nejlépe přes noc, nejméně ale 6 hodin.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Křehký koláč s tvarohovo-jablečnou náplní

Domácí kopřivový sirup – 2 recepty na přírodní lék

Americký jablečný koláč

Nejlepší recept na perníčky

Vánoční cukroví – křehké ořechové mušličky se žloutkovým krémem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Lívanečky se skořicovou spirálou a vanilkovou polevou

Výborný smetanový želé dezert: Pedrocotta

Rajčatové rizoto s červeným vínem

Red Velvet cake neboli rudý samet s mascarpone

Třešňový koláč s tvarohem

Octové brambůrky bez fritování

Losos v rajčatové omáčce