Špagety s tuňákem a cizrnou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • kvalitní italské těstoviny 250 g
  • cizrna (postačí ta v plechovce, nálev vylijte) – cca půlka plechovky
  • kvalitní tuňák (buď v olivovém oleji, nebo v přírodním nálevu)
  • pasírovaná rajčata cca 300 ml
  • extrapanenský olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Do menšího hrnce nalijte rajčatovou passatu. Přidejte tuňáka, cizrnu, sůl, pepř a lžíci olivového oleje. Dejte vařit na mírný oheň, přikryjte pokličkou. Nechte omáčku bublat tak 40 min. Potom dejte vařit osolenou vodu na těstoviny.

2

Až jsou těstoviny hotové „al dente“, tak je zceďte. Vypněte oheň u omáčky a smíchejte ji s těstovinami. Podávejte s bílým vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a dušenou zeleninou

Brownies s jahodami/borůvkami

Rychlé opékané brokolicové placičky s quinoou a sýrem

Tradiční sicilská parmiggiana

Netradiční bramborový salát s cizrnou, mandlemi a rozinkami

Křehounké tyčinky z jogurtového těsta připravené do 30 minut

Video: Mramorované brownies se svěžím krémovým sýrem ochuceným pomerančem

Skořicové muffiny s ostružinami

Video: Snadný jablečný tart s cukrovo-máselnou glazurou

Slunečnicové uzly

Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Salátek s polibkem podzimu