Slaný dort s lososem a batáty
Ryby by na našem jídelníčku měly být co nejčastěji. Jenže klasická úprava filetu v troubě či na pánvi se docela brzy přejí. Zejména, když máte omezený přístup k různým druhům ryb. Proto jsem zkusila dát dohromady recept, kde je rybí maso zpracováno trošku jiným způsobem a navíc z jedné porce nasytíte víc lidí. Tenhle recept rozhodně doporučuji, myslím, že se opravdu povedl. Alespoň u nás doma ho budeme určitě častěji opakovat ;-).
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 250 g batátů
- 250 g lososa bez kůže
- 4 vejce
- 1 lžička hořčice
- 1 malá hrst čerstvého kopru
- sůl
- pepř
- majonéza k podávání
- šťáva z citrónu