Quesadila s chorizem a černými fazolemi

Mlok cestovatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 tortily
  • 400 g černých fazolí v konzervě
  • 150 g čedaru nastrouhaného
  • 100 g choriza nakrájeného na drobné kostky
  • 2 chilli papričky nakrájené najemno
  • menší svazek čerstvého koriandru nasekaného najemno
  • sůl a pepř

Postup

1

Kostičky choriza opečeme na suché pánvi dokřupava. Trvá to jen chvíli. Chorizo pustí docela dost tuku a tak je dobré kostičky před dalším používáním osušit papírovým ubrouskem.

2

V míse si smícháme černé fazole, sýr, chorizo, chilli papričky, koriandr a vše dochutíme solí a pepřem. Když směs promícháváme, snažíme se rukama rozmačkat co nejvíc fazolí - jde to hodně snadno.

3

Na jednu půlku tortily naneseme třetinu směsi a překlopíme druhou polovinou tortily.

4

Quesadilly smažíme na suché rozpálené pánvi z každé strany dvě minuty.

5

Až jsou quesadilly hotové, rozkrojíme je na tři díly a podáváme třeba s guacamole.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí vanilkový extrakt

10 Vánočních stromků, které můžete sníst

Restovaná ryba s hráškovým pyré

Pohankové tofu karbanátky

Bezlepkový čokoládový dortík

Kokosová buchta s čokoládovou omáčkou

Vynikající hovězí na červeném víně pro jednoho

Video: Nejvláčnější brownies s extra kousky čokolády

Kuřecí lasaně se šunkou, zapečeným sýrem a česnekovou omáčkou

Rajčatová polévka s cuketou

Božské čokoládové smoothie plné zdraví

Salámová pizza roláda