Lentilkové cookies

Tyhle veselé sušenky jsou naprosto úžasné, vanilkové těsto propojené s chutí čokololády a lentilek je neodolatelné. Děti jsou z nich paf a zachutnají i dospělým :-)

Janny's Gluten Free Bakery

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 a ¼ hrnku samokypřící mouky
  • 2 lžičky jedlé sody
  • ½ lžičky soli
  • ¾ hrnku másla
  • ½ hrnku cukru
  • 2 vejce
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1 hrnek bezlepkových lentilek
  • 1 a1/2 čokolády nakrájené na kousky

Postup

1

Smícháme mouku, jedlou sodu a sůl.

2

V jiné míse vyšleháme máslo s cukrem. Přidáme vejce, vanilkový extrakt a promícháme. Přidáme suché přísady a zamícháme do hladkého těsta.

3

Přidáme lentilky a čokoládové kousky a zlehka vmícháme do těsta.

4

Z těsta tvoříme kuličky a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 170° 8 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vynikající krtkův dort na plech

Avokádové nanuky s kondenzovaným mlékem a čokoládovou polevou

Salát z polníčku

Salát don pepe

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Lahodný veganský falafel

Kandovaná dýně

Video: 7 jedinečných japonských dezertů

Masala

Fit koláč ´Strawberry mountains´

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

7 novoročních jídel, které vám přinesou zdraví, peníze i dlouhý život