Rychlá křehká pizza z těsta se zakysanou smetanou

Je těžké najít těsto, které je vláčné i křupavé zároveň. Tento recept splňuje vše zmíněné a navíc je velmi rychlý na přípravu. Na pizzu dejte své oblíbené suroviny, vložte do trouby a za půl hodiny máte připravenou horkou křupavou pizzu :).
  • Doba přípravy: 1h

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g zakysané smetany
  • 350 g polohrubé mouky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • špetka soli

Postup

1

Z ingrediencí vypracujte hladké těsto, které vyválejte a položte na plech vyložený pečícím papírem.

2

Potřete sugem nebo kečupem smíchaným s olejem a bylinkami, které máte rádi.

3

Na pizzu položte, co máte rádi a poté pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňový falafel se špenátem

Salát se sušenými rajčaty, kešu oříšky a bagetkou

Profiteroles au chocolat

Věnečky s vanilkovým krémem a šlehačkou

Cizrnová polévka

Vepřová panenka s pečenou zeleninou

Batátová musaka

Pohankové rychlorizoto

Beránek co má koule

Křupavé máslové sendviče s náplní z jablek a goudy

Houbový kuba s krupkami, bylinkami a česnekem

Celozrnné špaldové perníčky