Penne s houbami a pancettou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • strouhaný tvrdý sýr např. gran moravia
  • chilli paprička
  • pár lístků bazalky
  • čerstvé žampióny
  • 250 g italské pancetty
  • italské krátké těstoviny
  • pasírovaná rajčata 500 ml
  • sůl
  • pepř
  • extrapanenský olivový olej

Postup

1

Na olivovém oleji (cca 3 lžíce) osmahněte pancettu a očištěné houby nakrájené na menší kousky. Přidejte chilli papričku, trochu osolte a opepřete.

2

Potom přidejte rajčata, čerstvou bazalku a nechte omáčku bublat tak 30 min.

3

Dejte vařit vodu na těstoviny, osolte ji. Do vroucí vody dejte vařit těstoviny.

4

Těstoviny „al dente“ zceďte a smíchejte s vaší omáčkou. Nakonec podávejte posypané sýrem Gran Moravia,

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

„Triple chocolate mousse“ – nadýchaný dortík s třemi druhy čokolády

Jarní salát s kapustou, pikantní cizrnou a domácím dresingem

Ozdravný džus pro správné zažívání

Voňavý kořeněný sirup k přípravě svařeného vína či grogu

Pečený losos

Medovník

Baklažánová bharta s jogurtom

Zeleninové rizoto ze 3 druhů rýže

Video: Slavný maxiknedlík z Rakouska – Germknödel

klasicky karbanatek

Klasické karbanátky

Grilované tofu s shiitake houbami

Nejlepší recept na perníčky