Paprikové grissini s kukuřičnou moukou

Ingredience na 10 porcí
- 200g hladké mouky typu 00
- 50g semolinové mouky
- 50g kukuřičné mouky
- 30g másla
- 10g sušeného droždí
- 150ml vlažné vody
- lžička papriky
- 2 lžičky uzené papriky
- špetka soli
Postup
Celkový čas přípravy: 120 min
Smíchejte hladkou a semolinovou mouku spolu s droždím a pomocí vlažné vody vypracujte těsto. Nechte vykynout až zdvojnásobí svůj objem.

Poté zapracujte kukuřičnou mouku, změklé máslo, sůl a oba druhy papriky. Nechte znovu vykynout. Z těsta vyválejte tenké tyčky, poklaďte na plech vyložený pečícím papírem a pečte na 200°C cca 15min.

Mohlo by vás zajímat:
Paleo Vegetariánské
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře