fbpx

Paprikové grissini s kukuřičnou moukou

Paprikové grissini s kukuřičnou moukou

Ingredience na 10 porcí

 

  • 200g hladké mouky typu 00
  • 50g semolinové mouky
  • 50g kukuřičné mouky
  • 30g másla
  • 10g sušeného droždí
  • 150ml vlažné vody
  • lžička papriky
  • 2 lžičky uzené papriky
  • špetka soli

 

Postup

Celkový čas přípravy: 120 min

1

Smíchejte hladkou a semolinovou mouku spolu s droždím a pomocí vlažné vody vypracujte těsto. Nechte vykynout až zdvojnásobí svůj objem.

Paprikové grissini s kukuřičnou moukou
2

Poté zapracujte kukuřičnou mouku, změklé máslo, sůl a oba druhy papriky. Nechte znovu vykynout. Z těsta vyválejte tenké tyčky, poklaďte na plech vyložený pečícím papírem a pečte na 200°C cca 15min.

Paprikové grissini s kukuřičnou moukou

Mohlo by vás zajímat:
Paleo Vegetariánské

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře