Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Jakub

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g vyfiletovaného kapra
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 100 g cizrny
  • 1 střední cibule
  • sůl, cukr, pepř

Postup

1

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme a nahrubo nasekáme cibuli. Osmahneme na oleji a podusíme, až zelenina změnke

2

Přidáme uvařenou cizrnu a podle chuti sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme

3

Kapra ososlíme a okmínujeme a na druhé pánvi opečeme. Nejdříve ze strany, kde je kůže

4

Podáváme kapra se směsí kořenové zeleniny a cizrny, jako náhradu brambor. Kapra můžeme zakápnout citronem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodový páj

Rychlé mini sekané se sýrem a slaninou

Video: Karamelizovaný losos s brokolicí a mrkví v sojovo-medové marinádě

Geniální párty drink – melounové želé panáky

Bramborový salát s ředkvičkami, kukuřicí a zakysanou smetanou

10 Vánočních stromků, které můžete sníst

letni salat s avokadem, jahodami a kozim syrem

Letní salát s jahodami, avokádem a kozím sýrem

Čokoládová pěna s višněmi

Dýnovy džus

Žampiony plněné quinoou, čočkou s kokosovým mlékem

Domácí gumoví medvídci – málo kalorií, žádný přidaný cukr a zcela přírodní

Květákové kari s kokosovým mlékem