Čerstvé těstoviny s vepřovou panenkou

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 lžíce másla
  • 1 šalotka
  • 3 červené papriky
  • 4 dcl smetany na vaření
  • čerstvé těstoviny
  • 250 g vepřové panenky
  • sůl

Postup

1

Na másle orestujeme cibulku a a papriky, přidáme smetanu a necháme vařit do úplného změknutí.

2

Mezi tím si uvaříme těstoviny dle návodu a orestujeme panenku (můžete nakrájet na kostičky na kolečka na nudličky záleží na Vaši přestavě).

3

Papriky rozmixujeme ponorným mixérem a vzniklou omáčku smícháme s těstovinami a panenkou.

4

Doplníme strouhaným parmazánem a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Avokádové brownies

Salát z rajčat a sýru cottage

Dýňový kompot

Zapečené brambory s červenou řepou

Mini pavlova s citronovým krémem a ovocem

Tradiční recept na plněná vejce s majonézou, hořčicí a sladkou paprikou

Snadné sýrové tyčinky

Pečená kořenová zelenina

Brie pečený s malinami, vlašskými ořechy a medovou zálivkou

Famózní bramborová koprovka

Rychlý bezlepkový chlebík z špaldové mouky

Kuře teriyaki