Mražená vanilková srdíčka

Domácí vanilková zmrzlina netradičně.

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Potřebujeme:

  • 200 ml mléka
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 20 g vanilkového pudinku od Dr. Oetkera (s pravou vanilkou)
  • medu na doslazení dle chuti
  • vanilkový pribiňáček
  • 50–80 g tvarohu

Na ozdobu:

  • ovoce dle sezony
  • čokoládové hobliny

Postup

1

V mléce a smetaně uvaříme vanilkový pudink dle návodu, místo cukru dávám med dle chuti. Po uvaření míchejte, aby pudink zchládnul.

2

Mezitím si vyšlehejte tvaroh, pribiňáček a med dle chuti do jemného krému. Vychladlý pudink do krému zašlehejte.

3

Touto směsí naplňte silikonové košíčky (já použila srdíčka, ale tvar zvolte sami), pokud vám směs zůstane, můžete naplnit i nanukové formičky. Dejte zamrazit.

4

Před servírováním vyjměte z formičky, posypejte čokoládovými hoblinami a přidejte ovoce. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravé banánovo-tvarohové kuličky bez pečení a přidaného cukru

Domácí třešňový džem s Jagermeistrem a badyánem

Rychlé kokosové pralinky s kakaem

Domácí jablečný džem se skořicí hotový za chvíli

Cuketová polévka

Cuketová směs s hrachem

Jahodový koláč s mandlovým korpusem a náplní z ricotty + Videorecept

Jáhelník s krémem ze sýru cottage a jahodami

Lahodná polévka z pečené mrkve

Domácí perníkové koření

Extra rychlé citronové lanýže z bílé čokolády

Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích