Mražená vanilková srdíčka
Domácí vanilková zmrzlina netradičně.

Ingredience na 4 porce
Potřebujeme:
- 200 ml mléka
- 50 ml smetany ke šlehání
- 20 g vanilkového pudinku od Dr. Oetkera (s pravou vanilkou)
- medu na doslazení dle chuti
- vanilkový pribiňáček
- 50–80 g tvarohu
Na ozdobu:
- ovoce dle sezony
- čokoládové hobliny
Postup
Celkový čas přípravy: 15 min
V mléce a smetaně uvaříme vanilkový pudink dle návodu, místo cukru dávám med dle chuti. Po uvaření míchejte, aby pudink zchládnul.

Mezitím si vyšlehejte tvaroh, pribiňáček a med dle chuti do jemného krému. Vychladlý pudink do krému zašlehejte.

Touto směsí naplňte silikonové košíčky (já použila srdíčka, ale tvar zvolte sami), pokud vám směs zůstane, můžete naplnit i nanukové formičky. Dejte zamrazit.

Před servírováním vyjměte z formičky, posypejte čokoládovými hoblinami a přidejte ovoce. Dobrou chuť.

Mohlo by vás zajímat: