Teplé večery si žádají nějaké lehké a svěží občerstvení. Kombinace rajče-ledový salát-mozzarella nás už omrzela. Inspirujte se moderní kuchyní a zkombinujte zdánlivě nesourodé suroviny. Vyzkoušeli jsme – opravdu gurmánský zážitek.
Teplé večery si žádají nějaké lehké a svěží občerstvení. Kombinace rajče-ledový salát-mozzarella nás už omrzela. Inspirujte se moderní kuchyní a zkombinujte zdánlivě nesourodé suroviny. Vyzkoušeli jsme – opravdu gurmánský zážitek.
Umyjte a usušte salát. Natrhejte na listy a větší rozpulte.
Nakrájejte nektarinky a rajčata na čtvrtiny.
V míse smíchejte salát, nektarinky a rajčata. Přidejte nakrájenou mozzarellu a lístky bazalky.
Trochu promíchejte a přidejte plátky prosciutta.
Dresing vytvoříte smícháním balsamika s olivovým olejem. Nalijte na salát.