Kukuřičné těstoviny s rajčaty, grilovaným pórkem a tofu

Michaela Kadeřábková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g kukuřičných těstovin
  • 3ks rajčata
  • část pórku
  • 1 bazalkové tofu
  • lžička olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • pepř, mořskou sůl
  • (semínka – černý sezam,slunečnice…)

Postup

1

Rozpálíme si grilovací pánev s trochou oleje. Položíme na ní plátky pórku. Já použila zelenou část. Necháme ho vychladnout.

2

Zatímco grilujeme pórek, nakrájím si česnek a tofu. To hodíme na druhou pánev. Až to bude lehce opečené, přidáme rajčata.

3

Uvaříme podle návodu kukuřičné těstoviny.

4

Vychladlý pórek nakrájíme a přidáme do hotové směsi a zamíchám. Osolíme a opepříme.

5

Pak už jen podáváme. Dle chuti pak můžeme přidat semínka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Fazole alla bud spencer

Nepečené ořechové pralinky s lněnými semínky a čokoládovou polevou

Čokoládová torta plnená parížskym krémom a banánmi

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Video: Snadná čokoládovo-karamelová buchta s bohatým karamelovým krémem

Video: Nepečený čokoládový dort s celozrnnými sušenkami a ořechy

Chřest se sýrem a šunkou v župánku z listového těsta

Jednoduché cukroví do půl hodiny – „Kávová zrna“

Video: Lahodné nutellové tiramisu s vanilkou

Snadná zapečená zelenina se smetanou

Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši

Veganská čokoládová pěna