Kefírové lívance

Jednoduché jemné kefírové lívance, které potěší každého milovníka sladkých snídaní.

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 500 g kefíru
  • 1 vejce
  • 20 g třtinového cukru
  • 200 g celozrnné hladké mouky
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • olej na smažení

Postup

1

Kefír vyšlehejte s vejcem.

2

Přidejte cukr a mouku s práškem do pečiva.

3

Vše pořádně promíchejte a nechte 10 minut odpočívat.

4

Poté smažte lívance na troše oleje z obou stran dozlatova.

5

Podávejte například s tvarohem, kakaovým oříškovým máslem, banánem, borůvkami, višňovou marmeládou, mandlemi a kakaovými boby.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Čokoládová babka – pletenec z kynutého těsta s čokoládovou náplní

Dort z karamelizovaných banánů

Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích

Nepečený jahodový dort

Video: Zdravé ovesno-jablečné lívance z mixéru, hotové za 15 minut

Bohatě jablečný koláč s drobenkou na máslovém korpusu

Čokoládový krém s ovocem

Pohankové knedlíky

Domácí borůvkový cheesecake

Trojvrstvé piškotové řezy s kokosovým krémem

Mléčná rýže s nektarinkami

Tvarohové knedlíčky plněné marcipánem s omáčkou z třešní