Karbanátky z trouby

Velmi jednoduché a rychlé karbanátky bez přidaného tuku a bez nutnosti trávit čas u plotny.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg mletého masa (např. půl na půl hovězího a vepřové)
  • 1 vejce
  • 1–2 stroužky česneku
  • majoránka
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Předehřejeme troubu na 200 °C a připravíme si plech s pečicím papírem.

2

Maso smícháme s vajíčkem, utřeným česnekem a kořením.

3

Tvoříme karbanátky a dáváme je na plech.

4

Pečeme 20 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nejčokoládovější dort na světě, jen ze 3 ingrediencí

Avgolemono – řecká citrónová polévka

Mrkvové špagety s guacamole

Video: Pečené bramborové koule plněné čedarem

Croissanty

Vepřová panenka po indicku s plackami čapátí

Pečená dýně hokkaidó s medovo-česnekovou zálivkou

Jednoduchý meruňkový koláč s pudinkovým krémem

Medový chlebíček s vlašskými ořechy

Čtyřvrstvý kokosový dort plný krému

Ovesné tartaletky s rebarborou – bez mouky

Marcipánové dárečky