Troubu předehřejeme na 200°C a na plech s pečícím papírem dáme žampiony ( neoloupané ), zakapeme trochou olivového oleje , osolíme , opepříme a přidáme nasekaný rozmarýn. Pečeme 20-30 minut podle velikosti žampionů. Samozřejmě občas dobře promícháme. V malém hrnci rozpustíme máslo. Vypneme až když začne nepatrně hnědnou a bude mít lehce oříškovu chuť, nyní přisypeme na jemno nasekaný česnek, petrželku a šťávu z citronu. Touto směsí přelijeme žampiony, dobře promícháme a podáváme.
Kroužky cibule opláchneme teplejší vodou a dobře obalíme v moučné směsi viz výše. Poté ihned zprudka osmažíme na oleji a necháme okapat na kuchyňské utěrce,která odsaje přebytek tuku.
Nyní už si dobře rozpálíme pánev a steaky potřeme ze všech stran olivovým olejem. Z každé strany dobře opečeme cca 4-5 minut ( vnitřní teplota 65-68°C ), poté necháme pod folií odpočinout
6 minut.
Na talíři osolíme i opepříme, ideální je čerstvá sůl i pepř, tak ideálně vynikne jemná chuť steaku. Ihned podáváme s žampiony a cibulovými kroužky.