Hovězí ,,po burgundsku“

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 750 g hovězího zadního masa
  • 4 rajčata
  • 4 cibule
  • 1 mrkev
  • rajčatový protlak
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 100 ml oleje
  • 250 ml červeného vína
  • sůl, pepř, tymián, majoránka, rozmarýn
  • bobkový list, nové koření
  • česnek

Postup

1

Posmažíme cibuli na oleji, přidáme hovězí maso, podlejeme červeným vínem, přidáme koření a dusíme do měkka.

2

Spaříme rajčata v horké vodě, oloupeme, nakrájíme a přidáme k masu spolu s nastrouhanou mrkví, protlakem a česnekem.

3

Nakonec zahustíme hladkou moukou.

Poznámka

Jako přílohu můžete podávat rýži.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Výborné brambory pečené v troubě

Vanilkové cupcakes s borůvkami

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Zapečené cukety plněné fazolemi,rajčaty a sýrem

Hrušky dušené v červeném víně se skořicí, hřebíčkem a badyánem

Bezlepkové bochánky z dýně hokaido

Špízy z mletého masa

Ledový ředkvičkový salát

Domácí melounová zmrzlina s kokosovým mlékem a vanilkou

Pistáciové dortíky s malinami

Jemně pikantní domácí kečup ke grilování

Cookie v hrníčku