Domácí škvarková pomazánka

Eva Čejková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g škvarků
  • 2 vejce
  • 1 šalotka
  • 2 jarní cibulky
  • 3 kyselé okurky
  • 1 kávová lžička Dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • 3 polévkové lžíce majolky
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Škvarky rozemeleme v mixéru na pastu .

2

Uvaříme 2 vejce natvrdo.

3

Do škvarků přidáme nakrájenou šalotku, jarní cibulku ( jen její bílou část ), najemno nastrouhanou okurku, podle chuti Dijonskou hořčici, plnotučnou hořčici, majolku, nastrouhané vejce ( vychladlé ), pepř, sůl a důkladně promícháme.

4

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb a na vrch posypeme zelenou částí jarní cibulky.

Poznámka

Nejlepší pomazánka je ze škvarků ,které si vyškvaříte doma samy. Do pomazánky se škvarky dávají vychladlé, aby se pomazánka nezkazila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuře v cibulové curry marinádě

Ricottové gnocchi

Bramborové bochánky plněné lesními houbami

Tvarohové koláčky s třešněmi

Jemná bramborová polévka s kousky slaniny a tymiánem

Video: Voňavé hot cross buns – anglické bochánky s křížem vylepšené o kousky čokolády

Video: Extra nadýchaná a vláčná vaječná omeleta

Vyzkoušený recept na jednoduchý domácí jogurt pro zdraví

Video: Mini větrníčky s čokoládovým krémem a čokoládovou polevou

Křehký moučník se štědrou porcí jablíček v každém kousnutí

Domácí čokoládové pralinky připravené pomocí formy na led

Video: Hovězí stroganov s těstovinami z jedné pánve