Slaná cuketová buchta plná sýra a slaniny

Tento recept je asi jedna z nejlepších variant, co lze s cuketou udělat. Upečte rychlou cuketovou buchtu, která je plná sýra, slaniny a krásně voní. U nás vždy zmizí rychlostí blesku. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
  • Čas přípravy: 50 minut
  • Porce: 15 ks
  • Nutriční hodnoty: 669 kJ, Tuky: 10 g, Sacharidy: 8 g, Vláknina: 1 g, Bílkoviny: 9 g, Cholesterol: 86 mg, Sodík: 333 mg

Ingredience

  •  5 vajec
  • 150 g hladké mouky s trochou kypřícího prášku
  • 1 velká cibule, nakrájená najemno
  • 200 g slaniny, nakrájené na kousky
  • 1 hrnek strouhaného čedaru
  • 60 ml oleje

Postup

1

Předehřejte troubu na 170 °C. Formu o velikosti 30 x 20 cm vymažte lehce olejem.

2

Rozšlehejte vejce, poté přisypte mouku, přidejte cuketu, cibuli, slaninu, sýr a olej. Promíchejte v hladké těsto.

3

Nalijte do připravené formy a pečte přibližně 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Pečené batátové hranolky s parmezánem a petrželkou

Košíčky s čokoládovou pěnou a třešňovou marmeládou

Marmeláda z květu černého bezu

Rychlé těstoviny se žampiony, artyčoky a špenátem

Gobova juha – slovinská houbová polévka

Originální tříbarevné řezy s vanilkovým krémem a čokoládovou polevou

Vánoční levandulové sušenky

Veganské sushi

Video: Fitness zeleninový chléb: Brokolicový, Mrkvový a Řepný

Bramborové klínky pečené s čedarem a slaninou + avokádový dip

Krémová cibulačka

Pikantní hermelín pečený s bylinkami a meruňkovým džemem