Zapékaná tortila na snídani

Tento recept je vhodný vegany a vegetarián si do náplně na závěr přidá plátek sýra. Je to zajímavá a netradiční snídaně, kterou si můžete zpestřit ráno a příprava je blesková. Využít můžete i sušší tortily, které Vám zbyly.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 tortila ( = 2 porce )
  • marinované tofu
  • čerstvré listy špenátu
  • kečup
  • koření uzená paprika
  • ředkvičky a petrželka na ozdobu

Postup

1

Tortilu rozřízneme na půl a plníme: kečup, nakrájené tofu na plátky, čerstvé listy špenátu ( + pro ne vegany plátek sýra ). Přeložíme tortilu, dáme zapékat do grilu a posypeme uzenou paprikou. Tortilu servírujeme posypanou pokrájenými ředkvičkami a petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špagetová dýně s houbovou omáčkou

Kuře na pomerančích s brusinkami

Cizrnovo tuňákový salát s rukolou

Hovězí tacos s guacamole

Pečené brokolicové kuličky se sýrem a česnekem

Kokosové nanuky s kiwi, chia semínky a bez rafinovaného cukru

Vymazlený domácí kečup s 5 druhy koření

Jahodový dort s čokoládovým ganache

Zaplétaný sladký skořicový chléb – Estonský Kringle + Videorecept

Hutný čokoládový dort s praženými arašídy, šlehačkou a Snickers tyčinkami

Krémové špagety s cuketou a žampiony z jednoho hrnce

Banoffee – Vyhlášený banánový cheesecake s karamelem