Výborná játrová paštika

Pokud patříte stejně jako já k milovníkům paštik, musíte tento recept určitě vyzkoušet. Nejedná se sice o něco extra dietního, ale pokud si tuto paštiku dopřejete v přiměřeném množství a doplníte ji např. salátem s kuřecím masem, určitě po ní nepřiberete.

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 PL olivového oleje
  • 1 cibule
  • 1 ČL sušeného tymiánu
  • 0,5 kg kuřecích jater
  • asi 4 cl napoleona
  • 0,5 kostky másla
  • sůl, čerstvě mletý pepř

Postup

1

Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme na něm na hrubo nakrájenou cibuli. K cibuli přidáme tymián a chvilku společně restujeme.

2

Játra očistíme a na pánvi opečeme. Podlijeme napoleonem, osolíme, opepříme a dusíme.

3

Když jsou hotová, dáme je do mísy, přidáme máslo a společně mixujeme dohladka.

4

V případě potřeby ještě dochutíme solí a pepřem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Quiche s křupavou batátovou krustou a sýrovo – špenátovou náplní

Zdravé a netradiční cuketové zelí s cibulí

Celozrnné špaldové sušenky

Mangová zmrzlina

Exotické smoothie z manga a karamboly

Vánoční cukroví – růžové mandlovo-brusinkové kuličky bez pečení a výčitek

Letní závitky Goi cuón

Pizza bez mouky

Recept na cherry rajčátka plněná okurkovo-koprovým dipem

Letní tvarohový koláč s angreštem, borůvkami a smetanou

Bezlepkový koláč s meruňkami a kakaem

Tvarohová vánočka (bez kynutí) pletená z 8 pramen