Tuňáková pomazánka z ricotty

Zdravý, rychlý, vynikající.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • konzerva tuňáka
  • ricotta 200 g
  • 1 ½ lžíce dijonské hořčice 
  • sůl
  • pepř
  • cibulka jarní, červená – dle Vaší chutiJ

Postup

1
Vše suroviny kromě cibulky smícháme ručné vidličkou. Cibulku na drobno nakrájíme a ručně zamícháme do pomazánky. Můžeme ozdobit petrželkou, rajčátky.

Poznámka

Jestli chcete mít pomazánku pikantnější, dejte konzervu mexiko tuňák:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené vánoční kokosovo-mandlové kuličky za pár minut

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Fit třívrstvý koláč s jahodami, rebarborou a krémem

Celozrnné špagety se zeleninou a ricottou

Smetanová polévka ze zelených fazolek a saturejky

Bůček dušený v kokosové vodě

Medvědí česnek v oleji

Jáhelník s jablky

Kulajda z bešamelu

Kuřecí stripsy

Nepečený banánový dort se smetanou a piškoty za půl hodiny

Mrkvová polévka v thajském stylu